Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Продаж онлайн-квитків на автобуси Каса Люкс-Рейзен

611 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

02.03.20
Oksana Rudoman
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Користувалась декілька разів послугами даного перевізника. Автобуси звичайно не найкращі, але привітність та професіоналізм водіїв вразив. Тому рекомендую.
28.02.20
Максим Коломієць
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Рекомендую! Найкращий перевізник у співвідношені ціна - якість!
14:42 28 февр.Каса Lux-Reisen
Дякуємо за відгук!👍 Раді що Вам сподобалось!
27.02.20
Victoria Benko
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
обслуговування на вищому рівні! завжди дуже задоволена послугами! все якісно, надійно на швидко. Рекомендую!
15:15 27 февр.Каса Lux-Reisen
Дякуємо за відгук!💥
27.02.20
Сергій Струнський
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Отличная поездка с Кракова во Львов. Спасибо водителям за дополнительные консультации!
13:21 27 февр.Каса Lux-Reisen
Дякуємо за відгук!👍
27.02.20
Вадим Польовий
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Все дуже якісно та комфортно !!! Користуємося тільки цим перевізником.
12:23 27 февр.Каса Lux-Reisen
Дякуємо за відгук!😃
17.02.20
Juli Ya Kamladze
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Рейс Вінниця-Гданськ. Екіпаж #4.Автобус комфортний, в автобусі чисто, водії автобусу, два Сергія - то супер команда👍,то водії з якими можна їздити на такі великі дистанції. Наскільки я боюся їздити автобусами, настільки, вперше я почувала себе в безпеці☝️. На питання пасажирів відповідали спокійно, без агресії (кілька разів трапляла на агресивних водіїв😬). Дякую за комфорт та безпеку в дорозі!
16.02.20
Iryna Sadovets Kovtoniuk
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Мене звати Ігор,я їхав маршрутом Хмельницький-Бидгощ ,і задоволений обслуговуванням,сервісом водіїв і в цілому.Окремо хочу подякувати Сергію і Сергію екіпаж 4. 15.02.2020
16.02.20
Halia Koliar
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Їхала автобусом до Праги (13.02) але по дорозі плани помінялись і мені потрібно було вийти в Оломоуці. Оскільки пасажирів туди не було, ми не мали туди заїжджати. Водії не залишили мене з моєю проблемою, допомогли мені знайти найближче місце до міста по своєму маршруту. А також цілу поїздку вони були вічливі та веселі, що дуже радувало.
16.02.20
Віталій Кенік
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Мене звати Віталій ,я їхав маршрутом Гриня -Херсон ,і задоволений обслуговуванням,сервісом водїв і вцілому.Окремо хочу подякувати Олегу і Славіку номер автобуса EL2F566. 14.02.2020
16.02.20
Гость
Шановні. Якщо ви бачите слово Lux reisen перехрестіться і візьміть квиток у іншого перевізника!1.Ви ніколи не приїдете вчасно2....читать отзыв
13.02.20
Гость
6.02.20 моя поїздка була з України до Польші...За чотори роки що я катаюсь,перший раз мені пощастило.Їхав з перевізником Люкс...читать отзыв
18.01.20
Андрей Желябин
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Ехала автобусом от люкс-рейзен со Львова до Херсона. На сайте было заявлено все удобства, поэтому я и согласилась приобрести билет и поехать автобусом. Ехала с пересадкой в Хмельницке. Первый автобус был тёплый и работал телевизор. Вай-фай был недоступен, туалет почему то закрыт. Объяснили странно, по санитарным причинам запрещено чтоб был туалет в автобусе. Тогда вопрос, почему в автобусе другого перевозчика с Херсона в Киев такой проблемы не было. Вообщем, кто рассчитывает на то, что заявленные условия перевозки будут соблюдены, то не расчитывайте. Первый автобус до Хмельницкого хоть и не соответствовал заявленным услугам, но по крайней мере был тёплым. А вот второй автобус это просто печаль. От Хмельницкого до херсона я думала что замёрзну и заболею. Это при том, что я была в тёплой зимней одежде и сапогах. То ли водитель экономил, то ли не работала система отопления. Было жутко холодно. Спать было невозможно, при том что рейс совершается ночью. Плюс в Хмельницком напихали людей так, что они стояли в проходе. Зачем вы продаёте билеты и берете людей если автобус полный и нет свободных мест???? И конечно же ни туалета ни вай-фай, ни телевизора в автобусе не было. Это была моя худшая поездка. Больше никогда не воспользуюсь услугами перевозчика и не буду рекомендовать друзьям.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти