Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Продаж онлайн-квитків на автобуси Каса Люкс-Рейзен

611 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

01.06.19
Діана Берчак
[:good:] усе було чудово, їхали зі Львова, очікували що дорога буде дуже важка, але оскільки був вищий рівень комфорту, по нашому проханню водії автобуса Володимир та Олександр усю мою компанію друзів посадили разом, за що дуже їм вдячна[:vawe:] обслуговування просто супер[:smile:]
29.05.19
Nataliia Moldovan
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Хочу висловити найкращі слова вдячності компанії Lux-reisen та особисто водіям,з якими їхала вчора 28.05 з Хмельницького до Познані. Як завжди,все на вищому рівні! Ви професіонали! Молодці! Користувалася Вашими послугами декілька раз,все як завжди СУПЕРОВО !!! Ви НАЙКРАЩІ !!! Бажаю завжди зеленого світла на дорогах та вдячних пасажирів.😊
19.05.19
Анна
Рейс Познань-Хмельницкий EL893WW. Хочу выразить благодарность за отличную поездку! Водители профессионалы своего дела, вежливые и учтивые. Остались только положительные впечатления!
11.05.19
Олег Кучер
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Все добре водії привітні*
10.05.19
Гость
Добрый день! 09.05.19, маршрут Херсон-Щецин. Пользуюсь услугами фирмы регулярно и всегда оставалась довольна, но не в этот раз. Совершив пересадку в Хмельницке меня постигло разочарование. Об аккуратности вождения и речи идти не могло! Один из водителей, который моложе( не знаю его имени, так как он был без бейджика и явно отличался внешним видом от своего напарника) вёл автобус просто безобразно!!! Прошу руководство быть внимательнее при подборе водителей, так как вы работаете с люди!
06.05.19
Гость
Ми взяли прямий квиток з Києва до Кракова. Мало того, що ми їхали з Києва до Хмельницького 6 годин( водій збирав усіх людей по дорозі), так нас що в Хмельницькому два рази пересаджувати з автобуса в автобус. Замість того, щоб виїхати з Хмельницького в 19:00 ми півтори години чекали автобус і виїхали в 20:30. Сервісу ніякого!!! Ні чаю, ні wi-fi, навіть за всю дорогу музику не ввімкнули. Сама найгірша оцінка яка може бути
03.05.19
Анна
Рейс Щецин-Нова Каховка. Мали бути в 17:45 в Южному, але не тут то було!!!((((( Ми ще повземо по дорозі біля Одеси! Кошмар. Не рекомендуюю нікому!!!
01.05.19
Гість
Водії автобусу маршруту Щецин-Київ відмовилися брати пасажира в Пьотракові Трибунальському о 23 годині по причині що багато багажу і немає місця. Але за додаткову плату(таку ж саму як вартість білета) місце може знайдеться. Але до цього ми бронювали місця і вказували скільки багажу!Знаю що не всі водії такі, але побачивши таке свавілля послугами компанії lux-reisen не хочеться користуватися.
21.04.19
Гость
Прислали реквезит на оплату за билет 100%. Это кидалово или нет? Заранее спасибо .................................. ...
20.04.19
Леся Рекунык
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Сервіс жахливий, автобус старий і смердить. Між сидіннями мало місця. Я давно не бачила такого бруду в автобусах. Це щось нереальне. Між віконнии судом і незнаю що це оббивка - жуйки, під ногами валяється якийсь пасок. В багажниках сумки по складані абияк і ледве ледве поміщаються там. Ціна не відповідає якості.
14.04.19
Гость
Ехали с Херсона до Винницы Автобус удобный, доехали быстро, правда на час раньше. Водителям можно было и поаккуратнее ехать.
01.04.19
Гость
27 березня я з сином вперше скористалася послугами даного перевізника. Автобус спізнився на 5 хв. Про водіїв рейсу 001 Нова Каховка - Щецин нічого поганого сказати не можу, все добре - зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були, на кордон приїхали першими, пройшли за 1 год. 50 хв. В Краків приїхали на годину раніше. Нормальна, спокійна, робоча обстановка. Претензії до технічного стану автобуса. Не всі крісла нормально розкладаються, а це важливо для дальніх поїздок. Спочатку сиділи в другій половині автобуса - від вікна і в ноги було тепло, від вентиляції зверху дуло холодом. Як сказали водії, там не закривається кришка, треба лізти на дах автобуса, щоб закрити. Порадили пересісти в першу половину. Так і зробила. В результаті вийшло навпаки - змерзла в ноги і від вікна, погано працювала пічка. Повернулася на своє місце. Коли приїхали в Краків, я запитала у водіїв на якій платформі чекати на автобус даного перевізника у зворотньому напрямку. Відповіли - на 9, 10. Зворотній рейс 062 Щецин - Вінниця - Київ у нас був 28 березня о 04:30год. З вечора ми сиділи на вокзалі навпроти табло і слідкували за нашим рейсом. Моніторів там десь 10, а інформацію про прибуття - відбуття автобуса ніхто не оголошує. Коли появився наш рейс на табло , там була вказана 14 платформа. Син пішов на перон, знайшов 14 платформу (зліва від виходу, поруч), на ній був висвічений наш час і маршрут. Від четвертої години ми пильнували, чи не приїхав туди наш автобус. Десь в 04:10год. мені подвонили, я машинально "вибила", оскільки ніяких дзвінків не чекала. Можливо хтось помилився, а я в роумінгу, щоб не зняло комусь гроші. Якщо це до мене то ще передзвонять. Повторно ніхто не дзвонив. В 04:30 почали виходити на платформу і випадково побачили, що з правого боку з автобусної виїзджає автобус з написом Lux-Reisen. Ми глянули на 14 платформу, а там вже змінили напис на інший рейс. Ми одразу пішли до чергового по вокзалу. Він сказав, що це наш автобус поїхав і стояв він на 13 платформі (дальше, з правого боку). ЯК ТАК??? Чому інформація на табло і на платформі не відповідають реальності?!! Ми що мали бігати по всьому перону в пошуках свого автобуса?!! Нас про таке ніхто не попереджав!!! А якби ми його випадково не побачили і ще б чекали? Я подзвонила по номеру, вказаному у квитку. Оператор сказала, що мені дзвонили, я вибила, водії сказали, що ходити по вокзалу за пасажирами не повинні. Чому мені не передзвонили??? Чому не подзонили до сина?, в нього окремий квиток з його номером, я могла загубити мобілку чи її б вкрали?!! Чому жоден з водіїв за 20 хвилин стоянки не пройшов 20 метрів у зал і не покликав. Там було не більше 20 людей. Навіть, якби всі спали, за цей час можна було б розбудити кожного і знайти потрібних пасажирів. Вони спокійно закрили двері і поїхали. Після моїх наполегливих, емоційних переговорів з оператором, водій подзвонив мені, сказав, щоб я брала таксі, він буде чекати на заправці на виїзді з Кракова. Добре,що неподалік стояло одне таксі (де б я його шукала посеред ночі без польської карточки в телефоні). Я попросила водія почекати на зв"язку, щоб сказати таксисту назву заправки, а він кинув трубку. Я в стресовому стані не запам"ятала, добре, що таксист до нього передзвонив і уточнив. Коли ми приїхали, водії відмовилися платити 50 злотих за таксі. Я платити не повинна. В чому моя вина??? Я чекала в призначеному місці в призначений час. Хай вони відповідають за халатність, розбираються з фірмою, а вона з Краковом за таку невідповідність інформації. Таксі чекало, а я вела бурхливі переговори з водіями та оператором (Водафон чомусь не з"єднував, а Київстар виручив, добре, що якраз через регулярний платіж поповнився рахунок, я приїхала на один день із зворотніми квитками, нікуди дзвонити не збиралася). Вони грозилися мене лишити і поїхати. Я сказала, що викличу поліцію, звернусь в посольство і вони, ще не скоро поїдуть, і потім будуть віідповідати за те, що залишили мене з неповнолітнім сином + моральні збитки. Після 45 хвилин переговорів водій заплатив 70 злотих (50 + 20 за простой таксі) і ми поїхали. Думаю, в даній ситуації при такому відношенні побував вже не один пасажир. Тому я відстояла не тільки себе, а і всіх наступних користувачів даних послуг. Думаю, після того, як водій заплатив з своєї кишені, він вже постарається подзвонити кожному пасажиру, а може пройде кілька метрів у зал і покличе (різні ж можуть бути ситуації). В подальшому претензій до водіїв не маю - зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були. Претензії до комфоту автобуса - сідушки поламані (на "бамбетлі" середня зміщена), спинки не повністю регулюються.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти