Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Продаж онлайн-квитків на автобуси Каса Люкс-Рейзен

611 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

26.03.19
polandkirill
по всій Україні
Срочная поездка до Кракова, купил билет не посмотрев перевозчика и очень сожелею об этом. Расчитал время, прибытия на вокзал перед отправлением, заказал такси. ЗВОНИТ ДЕВУШКА ЗА 45 минут до отправки и говорит автобус задерживается на 45+ минут. И это даже не из за очереди на границе к которой я бы отнёсся нормально. Результат я попал на ложный вызов такси и из за этого опознания рискую опоздать на запланированную встречу. Тоесть из за каких то мифических обстоятельств какого то галимого перевозчика, я могу пролететь с важной в моей жизни встречи и попасть на 150-160€(Билет в две стороны, отель, питание) .!.
24.03.19
Mykhailo Drimaylo
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Жахливий перевізник, старі автобуси та недолугий сервіс.
23.03.19
Пасажир001
Вже два роки їжджу з Кракова до Житомира,але іншим перевізником і от саме сьогодні 23.03.2019 так трапилось,що потрапила саме на цих псевдо перевізників! Як можна їхати 80 км. 2 години? Як можна зупинятись кожні пів години?Водії висаджують всіх на кожному повороті і передачкі розвозять! Немає фіксованих зупинок і через те дорога перетворюється на страшний та довгий сон,плюс до всього цього порадувала пересадка в Хмельницькому,де ти мусив пересісти в малу маршрутку і чекати годину,бо вони людей збирають,а те що ти їдеш втомлений з закордону їх не хвилює! Коли поцікавився у водія про маршрут,то до тебе говорять,як «бомбіла» з 90-х!!! Дякую за все,ні ногою до Вас!
23.03.19
Анастасія
Закрийте цю шарашкіну контору,і навіть носа не суйте в перевезення людей!Це вперше я їду цією компанією і це найжахливіший рейс у моєму житті! Ціни неадекватні для таких автобусів,125 злотих з Кракова до Житомира ,це за що,за антикомфорт??? Виїхали о 9:30 з Кракова,на питання «чому ми ледве їдемо» водій відповів,що ми ще на півгодини швидше їдемо аніж потрібно.До кордону ми їхали 4,5 год,коли я зазвичай їду максимум 3,5.Ладно,це ще не так страшно,на кордоні ми навіть і 4 год не простояли(заплановано в квитку максимум 4год на кордоні).З кордону до Львова ми їхали приблизно 2,5 год(80км),що це за????!!!Так от,о 21:50 у нас мала бути пересадка у Хмельницькому,а ми в цей час лише виїхали з Тернопіля!!!То як на таке можна спокійно реагувати?!Водій висаджував людей на заправці,десь в полі,віддавав посилки в якомусь селі,так шо це,міський автобус чи рейсовий,де має їхати тільки по плану!Таке відчуття,що везуть скот,а не людей.А ми ще в Європу хочемо,жах одним словом
21.03.19
Юрій
Рейс20.03.19.Хмельницький Гданськ пройшов на 5+ Водіїв Олександр іСергій професіонали.Салон чистий.Допомога водіїв Рекомендую.
21.03.19
Ольга Володимирівна
Їхала рейсовим автобуса 20.03.2019.Каса Люкс-Рейзен комфортабельне перевезення приємні водії! Рекоменду цей рейс дякую вам Сергій і Олександру!
18.03.19
Irina Krivaya
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
отличный сервис! осталась довольна, рекомендую! 😉
18.03.19
Наталія Оранська
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Дуже класний сервіс.Отримала позитивні емоції від подорожі. Рекомендую Вас усім знайомим😀👍
18.03.19
Женя Оранський
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Найкращий перевізник, задоволений всім, кваліфікований персонал
18.03.19
Екатерина Мельник
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Очень хороший сервис ))))
18.03.19
Парашут Парашутович
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Все супер.Поїздкою задоволена👌
18.03.19
Марія Тхорик
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Дякую. Поїздкою задоволена.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти