Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Продаж онлайн-квитків на автобуси Каса Люкс-Рейзен

611 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

07.02.19
Vladyslav Latyshev
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
не рекомендую данного перевозчика. 6.02.2018 ехал из Львова в Познань, билет купил через приложение басфор. Хочу выразить жалобу на водителей автобуса EL 893WW. Они отобрали у меня повербанк и зарядное к нему и не хотели отдавать, мотивируя это тем что нельзя у них в автобусе его заряжать, по приезду в Познань мне его обратно никто не отдал, повыкидывали мои сумки из автобуса и заставили меня покинуть салон. Я с ними не ругался не входил в конфликт, вежливо просил отдать мои вещи.
17:13 19 февр.Ольга Панкевич
Почитала відгуки по "Люкс-Рейзен" і не розумію звідки в людей стільки негативу - "Поламані крісла", "Неввічливі водії" і т.д. А хто ж ламає ті крісла якщо не самі пасажири??? В мене дочка живе в Лодзі і досить часто я їжджу до неї, інколи навіть по 2 р...Ещё
26.01.19
Регіна
Так сталось, що останні два роки я часто їжджу до Польщі і помітила що всі ми звертаємо увагу на зручності, які пропонують на сайтах Це -"Wi-Fi", біотуалети, кава...... За баготоразові поїздки я зрозуміла, що це не важливе. Інтернер є у всіх в телефоні, в туалет водії зупиняються в зазначених місцях, а також на прохання пасажирів Я впевнена, що головне це водії, їх ставлння до нас. Я напевно щаслива, тому що весь час їжджу з висококваліфікованними водіями і чудовими людьми. За час поїздки (а найчастіше це рейс Камянець- Подільській -Лодзь до Радома (Польща), водії створюють родинну атмосферу, вони допомагають, хвилюються за кожного з нас на кордоні, а це найважчі години за весь час поїздки. Доброзичливі, ввічливі, вони з повагою та розумінням ставляться до кожного пасажира. Я хочу подякувати всім водіям і зичу вам здоровя і терпіння, хорошої дороги та ввічливих пасажирів.
25.01.19
Angel Anhel
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Рекомендую. Хороший перевізник. Кажу як дочка водія😁
16:32 28 янв.Angel Anhel
23.01.19
Ольга Глущак
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Хороший перевізник і водії компетентні.
23.01.19
Olga Hluszczak
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Хороший перевізник і водії компетентні.
18.01.19
Alina Liuba-Humeniak
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Хороший перевізник , приємний персонал, доступні ціни
12.01.19
Цимбал Надежда
Мой сын выехал из Львова до Торуни ( Польша) 11 января 2018 г. автобусом Винница-Гданьск. Автобус в Торунь прибывает 12 января в 3.20. Понятно, что люди ночью могут заснуть, или ты едешь по незнакомой местности и ночью в окно не все увидишь, но водители о месте остановки не сообщили и он естественно проехал и пришлось ехать до Гданська. Хотя в экипаже 2 водителя. Но самое интересное еще впереди, кто-то забрал его сумку с вещами, а свою оставил. Почему на багаж не выдают номерки, талоны - как например в самолете. И что ему теперь делать? А самое интересное, что водители ни за что не отвечают. И вообще перевозщик за что-то отвечает, вот так подставив человека. Мы очень возмущены таким отношением.
25.12.18
Ольга
Купуючи білети заздалегідь з Гданська наш шеф взяв нам найдорожчі на той момент,по 250 зл до Вінниці.керівник хотів щоб 25 год в дорозі ми провели комфортно...скажу так:комфорт класу"маршрутка!!!"сидіння реально в деяких маршрутках зручніші
22.12.18
007
НЕ РАДЖУ!!! Здійснив поїздку цією компанією рейсом Люблін - Кам’янець-Подільський. 1. ХАМСТВО ЗІ СТОРОНИ ВОДІЇВ, ставляться як до якоїсь собаки, кричать, щей до того всього вживають нецензурну лексику. 2.НЕ ОГОЛОШУЮТЬ ПРИБУТТЯ, через що одна люди ледве не пропустила своєї зупинки. 3. ПЕРЕСАДКА В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ, то взагалі окрема історія. Було оплачено місце, відповідно пасажир має бути ним забезпечений. По прибутті в місто Хмельницький, було здійснено пересадку до Кам’янця-Подільського, коли я увійшов у салон автобуса виявилося, що всі місця були зайняті, що призвело до того, що я і ще одно особа просто мусили стояти. 4. ЦІНИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЯКОСТІ
17.12.18
Катерина
Екіпаж номер 2 вигнати і взяти таких водіїв які знають що таке людяність ввічливість і розуміння.
17.12.18
Гость
Купила билет онлайн, но поездка отменилась, и пришлось отозвать билет. Уже 5й день не могу получить обратно свои деньги. написала не одно письмо в поддержку. не раз звонила, денег как не было так и нет, теперь еще и трубку не берут!!!
16.12.18
Гость
15.12.18 Хамство ваших водіїв починається з моменту посадки пасажирів. Такі елементи як культура та взаємоповага взагалі відсутні. З такими водіями втратите значну кількість пасажирів!!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти