Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Відгуки - Продаж онлайн-квитків на автобуси Каса Люкс-Рейзен

611 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

07.10.20
Анна
Сьогодні в ніч з 6 на 7 жовтня перетинали кордон автобусом Lux-Reisen,пройшли кордон доволі швидко враховуючи стан епідемії,дякуючи компетентним діям і знанням польської мови водіїв автобуса.Їхала з Хмельницького до...
07.10.20
Олег Гончарук
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Сьогодні приїхав до Кельцю сподобався сервіс водііі дуже привітні і у всьому допомагають якщо виникають якісь запитання. Дякую Олександру та Василю
12:39 07 окт.Каса Lux-Reisen
Дякуємо вам.Чекаємо наступного разу!
07.10.20
Маша
дякую велике за дорогу було все на вищому рівні особливу подяку хочу виразити водіям з якими я їхала Олександру та Василю ви просто найкращі
07.10.20
Машуля Легецька
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
дякую велике за дорогу було все на вищому рівні особливу подяку хочу виразити водіям з якими я їхала Олександру та Василю ви просто найкращі😘😘😘😘
12:32 07 окт.Каса Lux-Reisen
Дякуємо.До нових подорожей з нами!
07.10.20
Денис
Дякую дуже! Бомба.Хмельницький-кельце добрався супер дякуючи гарній роботі водіям.Василь і Олександр так тримати!
06.10.20
Сергій
Я рекомендую усім Lux-Reisen. рейс Летичів -Конін.Мені все дуже сподобалося. Все супер! Дякую всм,хто працює у цій компанії.Дякую!!!
06.10.20
Оксана Івановська
Хмельницький, Шевченко вулиця, 64
Їхали маршрутом Шепетівка-Лодзь Автобус великий, зручний, В наявності WI-FI, кондиціонер Водії ввічливі. Рекомендую!
15:41 06 окт.Каса Lux-Reisen
Дякуємо.Ми працюємо для вас.До нових подорожей.
06.10.20
Коля
Усім рекомендую Каса Lux-Reisen.· Їхав з Івано-Франківська в Лодзь.Дуже хороший автобус рекомендую всім..Дякую!
05.10.20
Марина
Усім доброго дня.Я завжди їду лише цим автобусом,дуже задоволена.Водії привітні,в автобусі тепло і чисто.Да,і це найдешевший автобус.
04.10.20
Ольга Стадник
Lux-Reisen ви найкращі
03.10.20
Анна Кравченко.
Їхала з Легніци на Київ. Дякую за комфортний автобус і за турботливий екіпаж Василій і Олександр! Рекомендую ! Всім гарної дороги
02.10.20
Ліля
Їхала з Хмельницького на Пйотркув-Трибунальський, дуже ввічливі водії, допомагали з усім! Водії дуже добрі!!! Таких побільше!!! дуже задоволена поїздкою!!! Перевізник класний!!!!рекомендую!!328
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти